Hard- en software

Wat kan Optimezers voor u hierin betekenen?

 

Onze mogelijkheden


Hardware

Het kiezen van de juiste hardware kan een complexe keuze zijn. Daarom denken wij graag met u mee. Wij zoeken, samen met u, voor elke situatie de beste hardwarematige oplossing voor uw bedrijf. Zodoende weet u zeker dat u enkel het noodzakelijke aanschaft en de kwaliteit goed is. Wij leveren namelijk uitsluitend A-merken tegen een scherpe prijs. Om alles vervolgens goed op elkaar af te kunnen stemmen houden we altijd dezelfde lijn aan bij de aanschaf van hardware. Dankzij onze productkennis bent u in no-time aan de slag met uw nieuwe apparatuur.

Software

Wij kunnen u ook ondersteunen in de keuzes die gemaakt moeten worden bij de aanschaf van software. Naast uitgebreide kennis van alle Microsoftproducten en licenties, kunnen wij u ook over andere software adviseren. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met diverse zakelijke software. Omdat het aanbod ruim is, is de keuze soms lastig. Maar dankzij onze ervaring weten wij goed wat geschikt is voor uw branche en wat niet. Daarbij kijken we altijd naar de lange termijn bij de aanschaf van software zodat u weer enkele jaren veilig vooruit kunt.

Microsoft Office 365

Sinds 2015 zijn wij Microsoft Cloud Partner in het Cloud Solution Provider Programma (CSP). Dit brengt voor u als klant een aantal voordelen met zich mee:

  • U betaalt enkel voor hetgeen er wordt gebruikt, dynamisch opschalen en afschalen.
  • De (Cloud) oplossingen zijn direct beschikbaar
  • Flexibel in hoeveel en welke licenties je afneemt
  • Te combineren met bestaande omgevingen*
  • Te combineren met meerdere partners en oplossingen

Wij staan klaar voor u!

Voor al uw vragen en uitdagingen

Bij Optimezers gaat het hart sneller kloppen van uitdagingen. Laten we eens kennismaken en bekijken hoe we uw ICT-project kunnen aanpakken.