Cybersecurity zou tegenwoordig bij iedere organisatie hoog op de prioriteitenlijst moeten staan. Voorkom hackaanvallen, malware, cryptolockers en virussen binnen uw organisatie door deze op de juiste manier te beveiligen aan de hand van onze verschillende oplossingen.

Bekijk onze securityoplossingen

A

Security Awareness

Eindgebruikers zijn de zwakste schakel in uw beveiliging. Help uw medewerkers phishing en malware te herkennen.
Ontdek oplossing

N

Network security

Het correct beveiligen van uw netwerk is een diepgeworteld proces. Laat onze specialisten doen waar ze goed in zijn en bescherm uw netwerk tegen alle bekende dreigingen aan de hand van, bijvoorbeeld, firewalls die door ons optimaal geconfigureerd worden.
Ontdek oplossing

2FA

Twee-factor authenticatie (2FA)

Beveilig uw identiteit(en) met een extra laag in de vorm van twee-factor authenticatie. Altijd een bevestiging vereist van de eindgebruiker voor toegang tot het account.
Ontdek oplossing

M

Microsoft Enterprise Mobility & Security Suite

Deze suite beveiligt uw Microsoft 365 omgeving met de modernste technieken en meest complete inzichten. Bescherm uw gevoelige gegevens overal, zelfs wanneer ze verzonden en gedeeld worden.
Ontdek oplossing

365

Microsoft 365 Business Premium

Volledig pakket aan producten voor productiviteit, samenwerking, Cloud-opslag en dat alles met geïntegreerde virus-, malware- en gegevensbescherming.

E

Endpoint security

Beveilig alle endpoints van u en uw medewerkers met de nieuwste intelligente geautomatiseerde werkplekbeveiliging.