Met ruim 20 jaar aan ervaring staat Optimezers bekend als een vaardig en betrouwbaar bedrijf, dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Ons oude logo is ook een goed voorbeeld van wat toen belangrijk was binnen de IT-branche, namelijk optimaliseren en tijd. Zo is uiteindelijk Opti:mezers ontstaan.


In de loop der jaren is er veel veranderd en wij veranderen hierin mee. Zo merken wij dat klanten steeds meer behoefte krijgen aan een partner die met hen meedenkt en niet enkel een softwarematige oplossing biedt. Hier hebben wij gehoor aan gegeven aan de hand van onze abonnementsvormen, 24/7 bereikbaarheid en ons klantportaal. Dit ziet u ook terug in ons nieuwe logo. Hierbij staat de pijl omhoog symbolisch voor vooruitgang terwijl de kleurencombinatie voor kracht en vertrouwen staat.

Wat de toekomst gaat brengen moeten we nog even afwachten. Wij spelen hier echter alvast op in door het volgen van trainingen, het behalen van certificaten en door altijd up-to-date te blijven van de meeste recente ontwikkelingen. Dit alles met het doel om klanten te helpen meer uit hun IT te halen.

Missie

Betekenisvol zijn voor onze klanten, dat is onze missie in het kort. En dit ziet u terug in alles wat wij doen.

Terwijl wij de ICT-zorgen van onze klanten uit handen nemen is het tegelijkertijd ons doel om waarde toe te voegen en daarmee op positieve wijze het verschil te maken. Zodoende proberen wij altijd onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen door actief bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Dit begint al op onze eigen werkvloer. Wij bieden onze medewerkers een veilige, moderne en uitdagende omgeving om zich constant in te kunnen blijven ontwikkelen. Zowel op persoonlijk- als op zakelijk vlak. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat wij voortdurend ook onze klanten proberen te inspireren. Dit doen we aan de hand van onze adequate IT-oplossingen maar ook middels onze proactieve werkethiek, onze open communicatie en flexibele instelling.

Visie

Wanneer wij kijken naar de toekomst dan is het sleutelwoord hierin innovatie. De importantie van ICT is in de laatste jaren enkel toegenomen en dit betekent dat onze rol nog belangrijker zal worden.

Een goed voorbeeld hiervan is het nieuwe werken vanuit de Cloud. Dit wordt langzaam maar zeker de nieuwe norm en onze dienstverlening is hier dan ook volledig op aangepast. Zo implementeren wij niet enkel de verschillende Cloud-oplossingen maar bieden wij ook ondersteuning in het verbeteren van de ICT-processen binnen uw organisatie. Dit is wat wij een totaaloplossing noemen.

Maar de norm van nu zal vrij snel weer vervagen en plaats maken voor nieuwe techniek. Daarom zetten wij bij Optimezers constant in op het vergroten van de expertise binnen ons team en het continue verbeteren van onszelf en onze dienstverlening.

Werken bij Optimezers

Werken bij Optimezers is altijd een goed idee. Dus heb jij ervaring binnen de ICT, kan jij goed in teamverband werken en ben je bereid jezelf constant te blijven ontwikkelen? Dan kan jij zomaar onze nieuwe collega worden.

 

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures. Maar wellicht hebben we jou nodig. Stuur dan een open sollicitatie naar roos@optimezers.nl.

Wij staan klaar voor u!

Voor al uw vragen en uitdagingen

Bij Optimezers zoeken wij altijd naar de perfecte oplossing op maat en is geen uitdaging ons te gek. Laten we eens kennismaken en bekijken hoe we uw ICT-project kunnen aanpakken.